![]() |
|
|||||||
| Yardım\Help Desk Soru sorun şikayet ve isteklerinizi buraya yazabilirsiniz...\You can get help at here... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bende katılıom - hele uo bolumunde kaç haftadır biri bişi yazsında cvp veriim telaşındayım ayrıca dosnload bolumu yok ??? bayaadır bakıom ama sanırım bişi olmuş ....
abi ... senin boş vaktin yok mu ? Blackstar: war dı birisine werdim... Saat:21:50 24.02.2005 Bu mesajı Oku ki Ozel oldugunu ve Sadece Sen ile benim okudugmu anla... |
|
||||
|
Lewo bir süredir bizden ayrı. Geldiğinde sistem devam edicek bu konuda endişelenmeyin. Aktif kullanıcı sorunumuzunda zaman içinde aşılacağına inanıyorum ki insanlar forumumuzdan bilgi almayı seviyor. Görüntülenme sayısı 50 olan bi konunun cevap bölümü 1-2 oluyor ki buda ilgi gördüğümüzün ispatıdır. Devam ediyoruz!... |
|
||||
|
evet arkadaşler bende katılıyorum çalışışma derken siteye yeni online üyeler çekerek başlaya biliriz
©® ßi Şifreyi Kıran O Şifreyi Koyandan Daha Zekidir!!! [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] REFERANSLARIM -->>> [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|