![]() |
|
|||||||
| Yardım\Help Desk Soru sorun şikayet ve isteklerinizi buraya yazabilirsiniz...\You can get help at here... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
üye resmini değiştir e gireceksin oradan browse diyeceksin ve kendi istediğin resmi göndereceksin. eskiden kısıtlı resimler seçebiliyorduk avatar olarak burada kendi istediğimiz resimleri gönderebiliyoruz.
|
Walla ben burda ne yapacağımı bulamadım. Dediğin olay profil resminde var ama üye resminde ahan şu çıkıyo ---Kullandığın Resim------------ |-----------------------------| |Sizin Avatarınız yok | |-----------------------------|Avartarlar her Mesajınızda, diğer Üyelerimiz tarafından görülebilen küçük Resimdir. ------------------------------------------------------------| o - Avatar kullanmak istemiyorum | Uyarı: Bu seçeneği seçerseniz eğer kullandığınız Resminiz silinir. | ------------------------------------------------------------|
Konu razieligor tarafından (01-05-2007 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Resimde gördüğünüz gibi, Profiliniz'e giriyorsunuz oradan "Üye Resmini Değiştir" 'e tıklıyorsunuz.. Gerek Link koyarak gerekse bilgisayarinizdan "Gözat" butonuna basarak avatarınızı yükleyebilirsiniz. İyi günler dilerim. Abonem Yönetim - By Julio_Iglesias |
|
||||
|
Baba walla yok bulamadım. Ahan üye reminde şu çıkıyo Profil reminde de şu var. Bu resim de zaten avatar resmi olarak gözükmüyo. ![]() Walla bulamadım bak. Gıcıklığına filan yapmıyom yane. Ayrıca senin gönderdiğin resimdeki olay da yok bende gördüğün gibi. Acaba lewo aga üyelerin avatar koyma özelliğini mi kaldırdı...
|
razieligor kardeşim bu avatarlar hakkında yakında bir düzenleme yapılacak. lewo halleder bunu.
| Stil | |
|
|
Arama - Toplist - Sohbet - Chat - muhabbet